Recruit

Job opportunities
at EXEDY DYNAX Europe.

Company Introduction

Company Introduction

Az Exedy Dynax Europe Kft. 1993-ban alakult meg Tatabányán Daikin-Bákány Tengelykapcsoló Gyártó Kft-ként. Nevét 1998-ban először Euro Exedy Kft-re, majd 2009-ben Exedy Dynax Kft-re változtatta. Kezdetekben a társaság japán – magyar vegyes tulajdonban volt, azonban 1997-ben az Exedy cégcsoport lett a kizárólagos tulajdonos.

Társaságunk surlódóbetétek gyártásával és a cégcsoport által a világ más tájain gyártott termékek európai forgalmazásával foglalkozik. A cégcsoport által gyártott alkatrészek megtalálhatóak többek között a Suzuki, Toyota, Nissan és a Daimler cégcsoport termékeiben is.

A növekvő vevői igények kielégítésére 2009-ben saját telephelyet vásároltunk, ahol lehetőség van tevékenységi körünk bővítésére.

A társaság fejlődése 2014-ben új pontjához ért, mert megkezdődött a gyártási kapacitásbővítése egy teljesen új gyártócsarnok és több új gyártósor építésével. A fejlődés részeként a korábbi 39 fős létszámot folyamatosan, több ütemben 200 fő fölé növeli a cég.

A megnyíló üzem kapacitásait figyelembe véve a cégcsoport az automataváltók piacán közel 40 %-os részesedést ér el termékkörével.

Az EXEDY csoport 1950 óta képviseli a minőséget és megbízhatóságot Japánban és a világpiacon, ahol összesen 17 533 kollégával igyekszik megfelelni ügyfelei igényeinek.

Gyártócsarnokunk a Tatabányai Ipari Parkban, a Búzavirág útról nyíló Szarkaláb úton található. Az új csarnok avatására 2015. szeptember 4-én került sor, ahová folyamatosan keressük az új munkatársakat.

Az Exedy csoport fontosnak gondolja, hogy szerepet vállaljon a tatabányai kulturális élet támogatásában, így arany fokozatú támogatója az Agora Nonprofit Kft-nek, kiemelten a nagy közösségi rendezvényeknek Tatabányán.